Bio Búzafűlé

Az utánozhatatlan természet erejét keresők számára a nyugati ember rendkívüli módon mérgezett szervezetének megtisztításával segítjük öngyógyító folyamatainak beindítását, szervezeti egyensúlyának helyreállítását a tökéletes étel, a több mint 100 összetevőt tökéletes, egymást kiegészítő és erősítő kombinációban tartalmazó táplálék, a tönköly-búzafűlé segítségével. Nem csodaszer, de 5 tényező miatt kiemelkedő a hatása: friss étel, nyers étel, tönköly, csíra, bio.


Kik vagyunk és miért kezdtünk búzafűlé termelésbe és értékesítésbe?


Az egészséges életmód utáni kutatás 2009 óta vált mindennapjaim részévé, azóta számos ezzel foglalkozó cikket és könyvet volt szerencsém átlapozni. Bár mindig is úgy véltem, hogy a lelki szinten történő egészségben tartás a fontosabb, ráébredtem, hogy a fizikai, a test szintjén történő harmónia is rendkívüli mértékben hozzájárul közérzetünkhöz, EGÉSZségben tartásunkhoz, kiegyensúlyozottságunkhoz. A Búzafűléről egy ismerősömtől hallottam először, aki ennek tulajdonította rákos betegségéből való kigyógyulását. Tudtam, éreztem belül, hogy ez egy jó termék. Aztán elmentem, vettem egyet, és rá is jöttem, hogy ez egy jó termék. Akkoriban még ingoványosabb volt az egészségem, és tudtam, hogy nekem ezt innom kell, inni akartam. De én már csak azt örököltem, hogy abban bízzak teljesen amit én csinálok, mert az tudom hogy mi van ott. Így megcsináltam magamnak, és gondoltam, megosztom másokkal is amit csináltam, így csináltam többet.
Ma is ez van, kicsit nagyobbak vagyunk, de nem akarunk mi túl nagyok lenni. Továbbra is minőséget akarunk, elvégre mi is ezt isszuk, meg a családom is. Egyszerűen a saját igényemből nőtt ki ez a termelőség.

Tehát megismerkedtem közelebbről a nyers ÉLŐ étellel való táplálkozás rendkívüli hatékonyságával, és ekkor folytattam irodalom-kutatást a tönkölybúza után is. A tönkölybúzában ráleltem egy rendkívül hatásos táplálékra.
Hogy miért ebben a formában, a csíra kipréselt levének gyorsfagyasztásában találjuk a legmegfelelőbbnek a tönkölybúza fogyasztását? Ennek a három fő oka: friss étel, nyers étel, csíra.
Miért a friss étel? Azt hiszem már sokan megtapasztalták a kertből frissen behozott és rögtön elfogyasztott, illetve a tárolt zöldség közötti különbséget, melyről már számos kutatás is napvilágot látott (ugyanis mérhető a leszüretelt élő étel tápanyagtartalmának csökkenése az idővel: részletek itt!). Mi a gyorsfagyasztással garantáljuk a frissességet, melynek hatékonyságát szintén több kutatás alátámasztja (részletek itt!).
Miért a nyers étel? A nyers (avagy ÉLŐ) ételek beltartalma többszöröse a feldolgozottaknak (főzött, sütött), erről színtén számos kutatás, sőt, könyv is szól (pl.: Victoria Boutenko - A nyers étel csodája, Angela Stokes - Élő ételfinomságok, ld. nyersetel.hu), a nyers zöldségekre/gyümölcsökre alapuló kúrákról már nem is beszélve (méregtelenítő kúra, fogyókúra).
Miért olyan jók a csírák? A csírák fogyasztása szintén meglepően népszerű az egészséges táplálkozásra törekvők körében és a sportolók körében is. Az oka rendkívül egyszerű: a csírában megvan és nagy koncentrációban van minden tápanyag ami a növény növekedéséhez szükséges.

Bár három informatikával kapcsolatos egyetemi diplomával is rendelkezem, a fenti út oda vezetett, hogy 2010-ben hivatalosan is termelésbe és értékesítésbe fogtam egy régi jó barátom segítségével. Mindketten másodállásban dolgozunk a búzafűlén, és elveinknek megfelelően törekszünk a maximális minőség előállítására. Célunkat az alábbiakban fogalmaztuk meg:
Célunk, hogy magyar kistermelőként vezető szerepet töltsünk be Baranya megye tönköly-búzafűlé termelésben és értékesítésben, a természet e hatásos alkotását minél szélesebb körrel megismertetve és minél szélesebb réteg számára elérhetővé téve hozzájáruljunk a tisztább, egészségesebb élethez.Hírlevélre

Megrendelem

a búzafűléről5 ok, hogy minket válasszon:
  • nálunk kapja a legelérhetőbb áron a búzafűlevet Magyarországon (Hogy lehet ez? )
  • gyorsfagyasztással, a legkíméletesebb tartósítási eljárással készül (Biztosan? )
  • bio és hatósági engedélyünk biztosíték a legkíválóbb minőségre (Miért? )
  • számunkra az elégedett vásárló a legjobb reklám, ezért a maximális minőségre törekszünk (Hogyan? )
  • magyar termék, kisvállalkozásunk választásával a magyar gazdaságot támogatja (Miért? )

BioBúzafűlé.hu >>> A búzafűlé hatása
20/333-4425   -   kapcsolat @ biobuzafule.hu   -   Házhozszállítás
Viszonteladók:
 Bóly;  Mohács;  Pécs;  Budapest;  Baja;  Szekszárd
Hallott már róla? Mi készítjük: Zöldségfasirt
Vegazo BioBor CsSzBS