Bio Búzafűlé

A búzafűporA búzafűpor a búzafű szárított és aprított változata. Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz.

Számos értékes tápanyaga mellett rosttartalma is magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket. Hatása azonban nem fogható a gyorsfagyasztott búzafűléhez, mivel szárítása és kivont víztartalma jelentősen gyengíti a beltartalmát, ám fontos előnye a rosttartalma, ami viszont a gyorsfagyasztott változatban nincs meg, ezen kívül rostossága másképp szívódik fel, így jó kiegészítője a gyorsfagyasztott változatnak!

Egy kúra időtartama ideális esetben 3-6 hét, javasolt napi 1 teáskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Ajánlott 6 éves kortól minden korosztálynak megelőzés és a szervezet támogatása céljából. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 90g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Ősszetevői: 100% búzafű. Fogyasztói ára: 890Ft/90g zacskó.Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett búzafűport fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek. E mellett egy más jellegű forrásból származó nyers tápanyagbombához jut a szervezet.


A termék adatlaphoz klikk ide!

Ép testben ép lélek!a búzafűléről5 ok, hogy minket válasszon:
  • nálunk kapja a legelérhetőbb áron a búzafűlevet Magyarországon (Hogy lehet ez? )
  • gyorsfagyasztással, a legkíméletesebb tartósítási eljárással készül (Biztosan? )
  • bio és hatósági engedélyünk biztosíték a legkíválóbb minőségre (Miért? )
  • számunkra az elégedett vásárló a legjobb reklám, ezért a maximális minőségre törekszünk (Hogyan? )
  • magyar termék, kisvállalkozásunk választásával a magyar gazdaságot támogatja (Miért? )


Megrendelem

Hírlevélre

BioBúzafűlé.hu >>> A búzafűlé hatása
20/333-4425   -   kapcsolat @ biobuzafule.hu   -   Házhozszállítás
Viszonteladók:
 Bóly;  Mohács;  Pécs;  Budapest;  Baja;  Szekszárd
Hallott már róla? Mi készítjük: Zöldségfasirt
Vegazo BioBor CsSzBS