Bio Búzafűlé

A kékszőlőmag-őrleményBio Portugieser, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és Merlot kékszőlőből készült magőrlemény. A mag teljes olajtartalmát tartalmazza, Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz.

Manapság egyre több táplálékkiegészítőben található valamely magnak az őrleménye (és a legtöbben a szőlőmag őrleménye), mivel rájöttek hogy a magok értékes tartalmára és igen jó hatására, amit számos kutatással alátámasztottak. Persze idő közben az is kiderült, hogy sok eldugott kultúrában a magfogyasztást nem feledték el, sőt, központi helyet foglal el a táplálkozásban.
Rengeted értékes tápanyaga mellett rosttartalma is magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket. Könnyen felszívódik, általánosságban segíti a szervezet védekező és öngyógyító funkcióit. Érvédő hatású, nagy és hatékony antioxidáns-tartalmú. A szőlőmagról gyakran hallani, hogy fantasztikus eredményeket mutat rákos betegségek esetén.

Egy kúra időtartama ideális esetben 6 hét, javasolt napi 1 teáskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Ajánlott 6 éves kortól minden korosztálynak megelőzés és a szervezet támogatása céljából. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 100g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Ősszetevői: 90% kékszőlőmag, 10% kékszőlőhéj. Fogyasztói ára: 1200Ft/100g zacskó.Miért célszerű egy kúra erejéig a búzafűlé mellett szőlőmag-őrleményt fogyasztani?
A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek. E mellett egy más forrásból származó nyers tápanyagbombához jut a szervezet. Érdemes lehet búzafűkúra szüneteltetése alatt őrleményt fogyasztani.


A termék adatlaphoz klikk ide!


Ép testben ép lélek!a búzafűléről5 ok, hogy minket válasszon:
  • nálunk kapja a legelérhetőbb áron a búzafűlevet Magyarországon (Hogy lehet ez? )
  • gyorsfagyasztással, a legkíméletesebb tartósítási eljárással készül (Biztosan? )
  • bio és hatósági engedélyünk biztosíték a legkíválóbb minőségre (Miért? )
  • számunkra az elégedett vásárló a legjobb reklám, ezért a maximális minőségre törekszünk (Hogyan? )
  • magyar termék, kisvállalkozásunk választásával a magyar gazdaságot támogatja (Miért? )


Megrendelem

Hírlevélre

BioBúzafűlé.hu >>> A búzafűlé hatása
20/333-4425   -   kapcsolat @ biobuzafule.hu   -   Házhozszállítás
Viszonteladók:
 Bóly;  Mohács;  Pécs;  Budapest;  Baja;  Szekszárd
Hallott már róla? Mi készítjük: Zöldségfasirt
Vegazo BioBor CsSzBS