Bio Búzafűlé

Nem jó helyen jár, ha csodát vár! A Búzafűlé nem csodaszer, hisz csodák csak belülről jöhetnek, kívülről "csupán" segítséget kaphatunk. De azt a tapasztalatok alapján bátran állítjuk, hogy egy nagy hatóerejű, sokrétű hatással megajándékozó segítségről van szó, ami 4 összetevőnek köszönhető: 1. friss és nyers étel, 2. tönkölybúza, 3. csíra, 4. bio.

"Aki ezt fogyasztja, annak vére és húsa egészséges lesz, lelkébe pedig boldog értelem és öröm költözik."


A világhálón számtalan legendás sikertörténet, tapasztalat elérhető a búzafűlével kapcsolatban, itt azonban ezeket az élelmiszerek jelöléséről szóló 19/2004 (III. 26.) FVM-ESzCsM-GKM rendelet miatt nem tehetjük közzé.

Mindenkit bátorítunk: járjon utána és tapasztalja meg, számos sikertörténet érhető el az interneten különböző betegségek kapcsán, akár daganatos megbetegedések esetén is sokan tapasztalnak meglepő eredményeket.Tudja miért kapta ezeket a neveket a csodás természet e kivételes alkotása?

Esszénus Béke Evangélium 4. könyv Jézus példabeszéde
Kezembe veszem az Esszénus Béke Evangélium negyedik könyvet, csak hogy megnézzem mi is van benne egy kicsit ha már a polcomon van de még nem olvastam, és az egyik példabeszédben Jézus azt mondja egyetek búzafüvet. Kőkemény :-)

Itt a fénykép a részletről.-->

Dolly - megmentett a búzafűlé
Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, 20 évet fiatalodott, elmúlt a gyermekkora óta meglévő fejfájása és a krónikus légúti gyulladása. 89 éves édesanyjának elmúlt a veséjéről a cisztája, egy ismerőse pedig megszabadult a parlagfű allergiától.

Tovább a teljes cikkhez-->

Béky László - közismert természetgyógyász a búzafűléről

Tovább a videóhoz-->

TOP5 leghatásosabb természetes gyógyító
Ez a zöld lé igazi vitaminbomba....Antibakteriális, sebgyógyító és méregtelenítő is.

Tovább a teljes cikkhez-->

Csongrádi Kata - Ne add fel!
Jó közérzet, fiatalos életerő!

Tovább a teljes cikkhez-->

Ann Wigmore - Hippokrates Health Institute
"Akkor döbbentem rá igazán milyen anyaggal állok szembe, amikor életem meghatározó periódusában találkoztam egy öreg gyógyítóval egy kietlen vidéken utazásaim során. Csak nézett rám a nagy, ékszínkék, forrásvíz tisztaságú szemeivel. De azok a szemek, minthacsak egy csecsemő szemei lettek volna! Ott állt előttem egy közel nyolcvan éves idős ember és olyan erőt, vitalitást és kicsattanó egészséget sugárzott a lénye, amivel még soha életemben nem találkoztam azelőtt! Mikor megkérdeztem mit lát a szememben ő azt felelte: csoda, hogy még él! 30 éves voltam ekkor! Mikor megtudtam, hogy az öreg kiskorától kezdve búzafűlevet iszik és ennek köszönhető elképesztő életereje, elhatároztam, hogy felveszem az igát és megismertetem a világgal Isten ezen ajándékát!"

Tovább a weblapjára-->

Búzafűlé - "Isten mannája"
Az "ősbúzának" tartott tönkölybúza csodálatos gyógyító hatásával már a biblia is foglalkozik. Valójában nem újdonság, ismert volt Egyiptomban, a jógikus Indiában, Sumerben és az Esszénus közösségekben is. A búzafűlé ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak, jelenleg a világ egyik legnépszerűbb táplálkozás-kiegészítőjévé kezd válni.

Tovább a teljes cikkhez-->

Életelixír - A számtalan tudományos kísérletek egyike
A klorofillt, mely a búzafűlé egyik fő összetevője, gyakran nevezik a a növényvilág vérének, mivel kémiai felépítése majdnem olyan, mint a hemoglobiné. (...) Hosszú évek alatt bebizonyosodott, hogy a búzafűlé számos területen segíti az embereket, a vértermelésben, a test egyensúlyának helyreállításában, a sejtekből a mérgező fémek eltávolításában, a máj és a vesék tápanyag-ellátásában valamint a vitalitás helyreállításában.

Forrás: S. Dey, R. Sarkar, P. Ghosh, R. Khatun, K. Ghorai, R. Choudhury, R. Ahmed, P. Gupta, S. Mukhopadhyay and A. Mukhopadhyay; Journal of Clinical Oncology, 2006 ASCO Annual Meeting Proceedings (Post-Meeting Edition). Vol 24, No 18S (June 20 Supplement), 2006: 8634

Apigenin - a búzacsíra legfontosabb rákellenes hatóanyaga
Az apigenin rákellenes hatásmechanizmusa rendkívül sokrétű. Kiemelendo a ráksejtek áttétképzo hatásának a gátlása, amely a rákbetegek túlélése ill. életének a meghosszabbításának tekintetében a legfontosabb ...

Tovább a teljes cikkhez-->

Szupertáplálék
A búzafűléről a legismertebb és leggyakrabban emlegetett vélemény, hogy 1 uncia préselt búzafűlé kb. 1 kilogramm zöldség tápértékével egyezik meg (aránya így 1:35).

Tovább a teljes cikkhez-->

Dániel könyve - ÓTestamentum
Az első könyv fő tanítása: Ne öld meg az ételt főzéssel. A negyedik könyv fő tanítása: minden fű jó az embernek, de a búzafű a legjobb az ember számára.


Ann Wigmore : Búzafű
A búzafűlé talán a létező leghatásosabb és legbiztonságosabb gyógyító segédszer. Nem azért, mert elpusztítja a baktériumokat vagy a rosszindulatú sejteket, mint egyes gyógyszerek, hanem mert az egész testet képes megerősíteni az immunrendszer támogatásával.
A búzafű kétféleképpen tudja helyreállítani az energiaszintet. Elsőként a táplálkozási hiányosságokat, a hiányok pót­lásával, másodszor pedig a fölösleges anyagok eltávolításával, amelyek eltömítik a sejteket, a vért, a szöveteket és a szerveket.

Tovább a teljes cikkhez-->

"A búzafűlé ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak, jelenleg a világ egyik legnépszerűbb táplálkozás-kiegészítőjévé kezd válni."Megrendelem

Hírlevélre

BioBúzafűlé.hu >>> A búzafűlé hatása
20/333-4425   -   kapcsolat @ biobuzafule.hu   -   Házhozszállítás
Viszonteladók:
 Bóly;  Mohács;  Pécs;  Budapest;  Baja;  Szekszárd
Hallott már róla? Mi készítjük: Zöldségfasirt
Vegazo BioBor CsSzBS